Kvalitetni & zanesljivi

Naše izdelke odlikuje visoka kvaliteta, ki se odraža tako v varnosti otroških igral kot tudi življenjsko dobo izdelkov.

Izdelki po vaših željah

Potrudimo se, da ugodimo vsem vašim željam glede videza izdelka. Prilagoditi je mogoče prav vse izdelke po vaši meri.

Zadovoljstvo strank

Trudimo se, da so roki izdelave naših izdelkov čim krajši. Nudimo vam dostavo in montažo izdelkov po celi Sloveniji.

Nas že spremljate na Facebook-u?

Ponudba lesenih izdelkov; unikatnih izdelkov

viles-igrala

Igrala za domačo uporabo

Otroški igralni seti so nekaj, kar bo vaše malčke vedno navdušilo in jim efektivno zapolnilo prosti čas. Oglejte si različne kombinacije igralnih setov.

urbana-oprema

Urbana oprema

Urbana oprema je pomemben dejavnik v javnem prostoru kot so ulice, trgi, ceste, javne rekreativne in športne površine ter parki. Namenjena je vsem uporabnikom različnih starostnih skupin.

igrala-za-gostilne

Igrala za javno uporabo

Specializirani smo za izdelavo otroških igral, katera so namenjena javnim površinam (vrtci, šole, ostala javna mesta, krajevne in vaške površine, gostinski lokali, turistične kmetije, …).

viles-vrtne-lope

Vrtne lope in ute

Vrtna lopa je lahko več kot le prostor, kamor shranjujete vrtne pripomočke in orodje. Lahko je tudi praktičen modni dodatek vašega vrta.

izdelava-pesjakov

Pesjaki in pasje ute

Številni hišni ljubljenčki radi preživijo svoj čas na prostem. Vsi pa potrebujejo tudi prostor ker se počutijo varno pred okolico in poiščejo zavetje pred različnimi vremenskimi vplivi

napihljiva-igrala

Izposoja napihljivih in ostalih igral

Si želi vaš otrok za svojo rojstnodnevno zabavo kaj posebnega. Imate piknik, med povabljenimi pa so tudi otroci? Bi radi otrokom  popestrili popoldan?

graviranje-na-les

Graviranje, laserski in CNC razrez

Lasersko graviranje je tehnologija, ki omogoča zelo natančen razrez in gravuro na različne materiale. Zaradi izjemne natančnosti laserske gravure so vidni tudi najmanjši detajli.

izposoja-igral

Izposoja zunanjih igral za javno uporabo

So vaši potencialni kupci starši, otroci? Jih želite privabiti tudi z otroškimi igrali, vendar ste mnenja, da finančno nebi zmogli. Mi vam ponujamo ugodno rešitev

dodatki-za-igrala

Dodatki za otroška igrala

So igralni elementi, ki jih imajo otroci najrajši. Zasnovani so glede na starost otrok: za najmlajše, za malčke in velike otroke.

Si želi vaš otrok za svojo rojstnodnevno zabavo kaj posebnega?

Imate piknik, med povabljenimi pa so tudi otroci? Bi radi otrokom popestrili popoldan? Napihljiva igrala so prava odločitev. Otroci se bodo zabavali, njihov dan bo aktivno preživet, vam pa bo ostalo nekaj časa za klepet.