Dodatki za otroška igrala

Gugalne deske, sedeži, drče, lestve, mreže, igrala na vzmet, …

Želite informativno ponudbo za dodatke za igrala?

gugalne deske

Gugalna deska

Sedež je primeren za otroke od 3-10 let. Gugalni sedež je narejen iz trpežne plastike, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere in udarce. Vrv se nastavlja po dolžini. Montaža gugalnega sedeža je enostavna.

Barva: rdeča, rumena, zelena, modra

Za zasebno uporabo.

Gugalni sedež

Sedež je primeren za otroke od 9-36 mesecev, kajti gugalni sedež je opremljen z varnostnim pasom in sprednjim premičnim varovalom, ki omogoča tudi lažje nameščanje otroka v sedež. Gugalni sedež je narejen iz trpežne plastike, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere in udarce. Vrv se nastavlja po dolžini. Montaža gugalnega sedeža je enostavna.

Barva: rdeča, zelena

Za zasebno uporabo.

Gugalna deska

Sedež je primeren za otroke od 3-15 let. Gugalni sedež je narejen iz kovinskega vložka in trde plastike, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere in udarce. Poleg sedeža so priložene tudi verige in  vijaki M8.

Barva: rdeča, rumena, zelena, modra

Za javno uporabo.

Gugalni sedež za najmlajše

Sedež je primeren za otroke od 9-36 mesecev. Gugalni sedež je narejen iz kovinskega vložka in trde plastike, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere in udarce.  Visoka varnostna ograjice  za najmlajše, ki preprečuje padec otroka. Poleg sedeža so priložene tudi verige in  vijaki M8.

Barva: rdeča, modra

Za javno uporabo.

Gugalno gnezdo – za javno uporabo

Gnezdo je primeren za guganje več otrok hkrati. Otroci se lahko nihajo sede ali leže. Narejen je iz trdna mrežna konstrukcija v notranjosti, debele ojačene vrvi, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere.  Gnezdo zagotavlja trajnost in trdnost. Vijaki M8 so priloženi.

Barva: rdeča-modra

Za javno uporabo.

Gugalno gnezdo – za domačo uporabo

Gnezdo je primeren za guganje več otrok hkrati. Nosilnost gnezda je 80 kg. Gnezdo je sestavljeno iz kovinskega ogrodja, trpežnega platna in vrvi. Premer kroga je 100 cm.

Za domačo uporabo.

Gugalno gnezdo – za domačo uporabo

Gnezdo je primeren za guganje več otrok hkrati. Nosilnost gnezda je 100 kg. Gnezdo je sestavljeno iz kovinskega ogrodja in trpežne  vrvi. Premer kroga je 100 cm.

Za domačo uporabo.

Drča tobogana

Drča je narejena iz HDPE plastike, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere. Trdna, enodelna konstrukcija z valovi je enostavna za montažo (na podest ali lestev). Drča se montira na višino od  120-150 cm. Drsna dolžina drče je 265 cm.

Barva: rdeča, modra, rumena, svetlo zelena, temno zelena, vijolična.

Za zasebno uporabo.

Mornarska lestev

Sestavljena iz 5. lesenih prečk in vrvi. Dolžina celotne lestve je 190 cm. Nosilnost je 50 kg.

Za zasebno uporabo.

Plezalna mreža 200 x 75 cm

Plezalna mreža dim. 75 x 200 cm, za namestitev na lesen okvir. Narejena je iz PP vrvi, črnih plastičnih zaponk in zaključena z zaprto zanko. Vrv je odporna na različne vremenske razmere in je enostavna za montažo. Nosilnost vrvi je 50 kg. Lesen okvir ni vključen v ceno.

Barva: svetlo rjava

Za zasebno uporabo.

Oprijemala – iz smole

Plezalni ročaji so narejeni iz poliestrske smole z vgrajenim kovinskim vložkom. Odporni so na vse  vremenske vplive in nudijo dober oprijem. Oprimki so primerni za montažo na ploščo in so na voljo v različnih svetlih barvah. Poleg so priloženi tudi vijaki in matice. Montaža je nezahtevna.

Težavnost plezanja: srednja do težka.

Oprijemala – PVC

Plezalni ročaji so narejeni iz PVC platike. Odporni so na vse  vremenske vplive in nudijo zelo dober oprijem. Oprimki so primerni za montažo na ploščo in so na voljo v različnih svetlih barvah. Poleg so priloženi tudi vijaki in matice. Montaža je nezahtevna.

Težavnost plezanja: lahka do srednje težka

Igralo na vzmet

Ohišje iz HDPE materiala, plastični ročaji za roke in noge. Materiali so odporni na različne vremenske vplive. Prašno prevlečena vzmet in kovinski nožni podstavek.

Za domačo uporabo.

Pritrdila za gugalne sedeže

Iz pocinkanega jekla, M12 navojem. Karabini in matice so priložene. Primerni za lego debeline 10-14 cm.

Pesek za peskovnike

Granulacija peska je 0,063 – 1,3 m. Pesek ne vsebuje težkih kovin in primesi.

Za zasebno in javno uporabo.

Gugalni sedež krog

Gugalni sedež v obliki kroga, za guganje z ravnotežjem. Nosilnost sedeža je 50 kg.

Gugalni sedež

Sedež je primeren za otroke od 2-3 leta. Gugalni sedež je opremljen z varnostnim pasom in sprednjim fiksnim varovalom. Gugalni sedež je širši, kar omogoča lažje nameščanje otroka v sedež, kot tudi iz sedeža kot tudi boljše udobje med guganjem. Gugalni sedež je narejen iz trpežne plastike, ki je odporna na spremenjene vremenske razmere in udarce. Vrv se nastavlja po dolžini. Montaža gugalnega sedeža je enostavna.

Barva: rdeča, zelena

Za zasebno uporabo.

 

Gumi plošča

Gumene podlage so najboljša rešitev primeru ko ne želite, da se pod vašimi igrali vidi varnostna podlaga ampak si želite imeti pod igrali travnato površino. Gumirana plošča je zasnovana tako, da jo skozi odprtine preraste trava in tako nastane na vašem otroškem igrišču travnata preproga.

Travnata preproga pomaga izboljšati varnost in estetiko igralne površine, kajti glavna funkcija teh gumiranih preprog je v tem, da ščiti travo pred erozijo tako, da zaščiti korenine trave in ji tako omogoči nadaljnjo rast.

Plošče so narejene iz reciklirane gume, katera ne drsi. Z njo pa blažimo tudi udarce, do kritične višine padca 3,3m.

Travne gumene plošče so na voljo v debelin 23 mm.

Želite informativno ponudbo za dodatke za igrala?

Najem napihljivih igral

napihljiva-igrala-najem

Odlična izbira za rojstnodnevne zabave, piknike … Igrala se lahko postavijo na vašem dvorišču, na travniku kot tudi v notranjih prostorih.

Več o najemu igral

Igrala za domačo uporabo

igrala za otroke

Vsa igrala so testirana iz strani sodnega izvedenca za zunanja otroška igrala v Sloveniji. Izdelana so skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami.

Več o igralih

Urbana oprema

Urbana oprema je pomemben dejavnik v javnem prostoru kot so ulice, trgi, ceste, javne rekreativne in športne površine ter parki.

Več o urbani opremi

Vsa igrala so izdelana skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami po standardu EN 1176.

Naša največja prednost je ta, da je vsa dokumentacija pridobljena v Sloveniji, kar pomeni, da igrala zadostujejo tudi Slovenskim zahtevam.