Graviranje, laserski in CNC razrez lesa

Želite informativno ponudbo za izdelavo unikatnih izdelkov?

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje je tehnologija, ki omogoča zelo natančen razrez in gravuro na različne materiale. Zaradi izjemne natančnosti laserske gravure so vidni tudi najmanjši detajli. Pri laserskem graviranju gre za brezkontaktni proces, pri katerem se lastnosti materiala ne spremenijo. Graviramo akrilno (pleksi) steklo, les, steklo, usnje, karton, guma, plastiko.

Laserski razrez

Ker je laserski žarek izjemno tanek, ostanejo robovi materialov jasni in čisti. Laserski sistemi omogočajo natančen razrez različnih materialov, kot so akrilno steklo, les (do 10 mm in velikosti 60×90 cm), karton, tekstil, furnir, usnje, EVA pena. Narejene izdelke vam lahko tudi pobarvamo.

CNC razrez

Poleg laserskega razreza in graviranje vam nudimo tudi razrez na CNC rezalniku  z dimenzijami mize 120 x 120 cm. Z njim vam lahko izrežemo različne oblike izdelkov iz lesa, tehnične plastike ipd. Izrežemo lahko izdelke do debeline 80 mm.

Želite informativno ponudbo za izdelavo unikatnih izdelkov?

Najem napihljivih igral

napihljiva-igrala-najem

Odlična izbira za rojstnodnevne zabave, piknike … Igrala se lahko postavijo na vašem dvorišču, na travniku kot tudi v notranjih prostorih.

Več o najemu igral

Igrala za domačo uporabo

igrala za otroke

Vsa igrala so testirana iz strani sodnega izvedenca za zunanja otroška igrala v Sloveniji. Izdelana so skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami.

Več o igralih

Urbana oprema

Urbana oprema je pomemben dejavnik v javnem prostoru kot so ulice, trgi, ceste, javne rekreativne in športne površine ter parki.

Več o urbani opremi

Vsa igrala so izdelana skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami po standardu EN 1176.

Naša največja prednost je ta, da je vsa dokumentacija pridobljena v Sloveniji, kar pomeni, da igrala zadostujejo tudi Slovenskim zahtevam.