Plezalna plošča – šestkotna

60,00 65,00 

Super zabaven vzpon! Šesterokoti ustvarijo čudovit učinek satja. Prilegajo se kateremu koli prostoru, ki ga imate. Vsak kos ima prostor za 7 različnih razporeditev oprimkov, tako da je težavnostno stopnjo mogoče prilagoditi sposobnostim in željam uporabnika.

Vsaka plošča ima predhodno izvrtane montažne luknje in je opremljena z maticami, tako da lahko preprosto namestite ali premaknete svoje plezalne kamne glede na vaše potrebe ali plezalne izkušnje. Poleg vsake plošče so priloženi 4 PVC oprimki.

Izbirate lahko med natur ali oljano izvedbo plošč. Če se odločite za natur izvedbo plošče, pa jo lahko pobarvate v barvah po vaših željah.

Dimenzije: 50 cm x 70 cm
Največja dovoljena obremenitev na ploščo: 50 kg

Plošče pritrdite v steno s sidri in vijaki (nisi priloženi) na nosilno steno, na primer na opečno ali betonsko steno. Montaža plezalne stene na mavčnokartonsko steno brez predhodne utrditve ni možna. Upoštevajte, da ta plezalna stena ni primerna za uporabo na prostem.

Ob vznožju plezalne stene, vsa dva metra od stene, ne sme biti nobenih izdelkov, elementov, pohištva, da se prepreči možnost poškodb v primeru padca. Obvezno je, da se pod plezalno steno namesti primerno mehko podlago zaradi možnosti padca iz izdelka. Otrokom ne dovolite, da plezalno steno uporabljajo brez nadzora odrasle osebe. Redno preverjajte vijake s katerimi je pritrjena plezalna plošča na nosilno steno in vijake plezalnih oprimkov.

Šifra: NI-3 Kategorija:

Dodatne informacije

Premaz

Natur, Oljano