Vadbena tabla za otroke – enostranska

35,00 38,00 

Vadbena tabla omogoča je narejena na način, da otrok s prtom ali lesenim svinčnikom sledi obliki oblikam zahvaljujoč vdolbinam na površini lesa. Vadbena tabla pomaga otroku v prvi fazi učenja pisanja črk in številk prepoznavanja likov, krivulj. Otroke uči kakšne oblike so črke, številke, liki, krivulje s tem pa urijo svojo roko in kako na pravilen način držati svinčnik z roko. Poleg tega razvija motorične sposobnosti, spretnosti natančnega prijema, koordinacijo oko-roka in sposobnost koncentracije. Tabla omogoča učenje skozi igro na veliko različnih načinov, le prepustiti se je potrebno domišljiji. Udolbine oblik lahko zapolnite tudi z žitom, rižem, papirnatimi listki, krogci iz filca. Na tablo lahko položite naveden bel papir in otrok po njem riše ob tem pa se mu na papirju prikazujejo črke. Otroci lahko z zaprtimi očmi drsijo s prstom po obliki ob tem pa poskušajo ugotoviti katera oblika je to.

Materila: vezana plošča, lesen svinčnik, vrvica
Starost: 3+ leta
Dimenzije: 29,5 cm x 21 cm

Tablo lahko čistite z vlažno krpo, brez agresivnih sredstev ali čistil.

Upoštevajte, da je les naraven material in se lahko različni deli razlikujejo v vseh podrobnostih, kot so barva ali grče.

Šifra: NI-5 Kategorija:

Dodatne informacije

Premaz

Natur, Oljano

Vsebina

Abeceda – velike tiskane črke, Abeceda – male tiskane črke, Abeceda – velike pisane črke, Abeceda – male pisane črke, Številke 0-20, Geometrijski liki, Krivulje