Izposoja zunanjih igral za javno uporabo

Najem igral za otroke za javne površine

Želite informativno ponudbo za izposojo igral?

Privabite stranke

S pomočjo najetih igral privabite nove stranke, predvsem družine z otroki, ki jim je omogočeno nemoteno igranje na kvalitetnih ter varnih igralih.

Raznolikost igral

Igrišče lahko iz sezone v sezono ohranjate aktualno tako, da igrala vsako sezono zamenjate z drugimi. Tako postanete za svoje stalne kupce kot tudi potencialne kupce bolj zanimivi.

Nizki stroški

Cena najema je precej manjša kot investicija v izdelavo fiksnega igrala na vaši posesti. Najemite igrala dokler jih boste potrebovali in imeli strošek le za določeno obdobje.

Varnost

Priskrbimo vam vso potrebno dokumentacijo (mapo igrišča) in vas usmerjamo pri vodenju vseh potrebnih evidenc. Pod igrali tudi uredimo potrebno varnostno podlago igral.

Zimsko mirovanje

V zimskih mesecih, ko raba igral ni aktualna nimate nobenih stroškov.

Brezplačna postavitev

Strošek postavitve igral je zajet v ceno najema (vi pripravite le potrebno površino in temelje).

Izposoja zunanjih igral za javno uporabo

So vaši potencialni kupci starši, otroci? Jih želite privabiti tudi z otroškimi igrali, vendar ste mnenja, da finančno nebi zmogli. Mi vam ponujamo ugodno rešitev.

Poleg prodaje igral vam nudimo tudi najem otroških igral.

Sistem najema igral je hiter in enostaven. Za določen čas se sklene najemna pogodba igrala z vsemi navedenimi pogoji najema. Plačilo igrala se izvede 1x mesečno. Cena se določi glede na vrsto igrala, število igral, glede na število mesecev najema.

Vsa igrala so namenjena predšolskim otrokom –  do 6. leta.

Za konkretno ponudbo nas pokličite. Posredovali vam bomo katalog z vsemi potrebnimi podatki o igralih ter morebitnimi varnostnimi podlagami ter odmiki.

Vaše dolžnosti, kot najemnik igral:

  • izvajanje vsakodnevnega varnostnega pregleda igrišča in igral. S tem pregledom najemnik preveri, ali je po njegovem mnenju igrišče primerno za uporabo in uporabnike.
  • ker skladnost igrišča s standardi preverja tržni inšpektorat, je vodenje in izvajanje evidenc igrišča nujno.
  • stroške fizične poškodbe igrala ali odtujitev igrala nosi najemnik igral
Povpraševanje Igrala za javno uporabo

Kaj vam nudimo?

Priprava terena

Ogled terena, odstranitev in odvoz odsluženih igral na deponijo, obnavljanje že postavljenih igral, svetovanje pri postavitvi igral in igralnih elementov.

Načrtovanje igral

Izris tlorisa postavitve igral in igralnih elementov.

Izdelava in montaža

S standardom sist en 1176 skladna izdelava igral in montaža z jeklenimi podstavki. Izdelava igral po želji naročnika in pridobitev potrebne dokumentacije.

Ureditev terena in varnost

S standardom sist en 1177 skladna ureditev terena in položitev varnostne podloge.

Vzdrževanje igral

Izvedba mesečnih pregledov in potrebno vzdrževanje igral in igrišča. S standardi skladna izvedba letnega pregleda in potrebna zamenjava ali popravilo igrala.

Slovenska kvaliteta

Igrala so zasnovana, oblikovana in proizvedena v Sloveniji, prav tako so vsi certifikati o skladnosti pridobljeni v Sloveniji.

Popravilo igral

Popravilo obstoječih / starejših igral.

Pridobitev potrebnih dokumentacij

Za vas priskrbimo potrebno dokumentacijo za igrala po EN 1176.

Najem napihljivih igral

napihljiva-igrala-najem

Odlična izbira za rojstnodnevne zabave, piknike … Igrala se lahko postavijo na vašem dvorišču, na travniku kot tudi v notranjih prostorih.

Več o najemu igral

Igrala za domačo uporabo

igrala za otroke

Vsa igrala so testirana iz strani sodnega izvedenca za zunanja otroška igrala v Sloveniji. Izdelana so skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami.

Več o igralih

Urbana oprema

Urbana oprema je pomemben dejavnik v javnem prostoru kot so ulice, trgi, ceste, javne rekreativne in športne površine ter parki.

Več o urbani opremi

Vsa igrala so izdelana skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami po standardu EN 1176.

Naša največja prednost je ta, da je vsa dokumentacija pridobljena v Sloveniji, kar pomeni, da igrala zadostujejo tudi Slovenskim zahtevam.