Zunanja otroška igrala Sapekor

Visokokakovostna otroška igrala za javno uporabo

Oglejte si Sapekor katalog igral, v katerem najdete njihovo zanimivo, razgibano, varno in trajno opremo za otroško igrišče in urbano opremo.

sapekor

Otroška igrala Sapekor za javno uporabo

Postali smo zastopnik mladega podjetja Sapekor z dinamično rastjo, ki se osredotoča na proizvodnjo celotnega asortimana visokokavostne opreme za javna otroška igrišča in urbano opremo.

Za izdelavo opreme se uporablja samo visokokakovostne materiale, kar pomeni da je vsa oprema narejena  samo iz kombinacije nerjavečega jekla in visokokakovostnih HDPE plošč, ki so natančno obdelana s CNC strojem.  Vsi narejeni izdelki so certificirani v skladu s standardi SIST EN 1176 in SIST EN 1177. Vso opremo odlikuje  visoka kakovost, vzdržljivost, minimalno vzdrževanje, brezčasna oblika, trpežnost na vandalizem in  vse vremenske razmere. Vsi ti parametri pa omogočajo, da vam lahko zagotovimo do 10 let garancije na izdelke. Cilj visokokavostne opreme za otroška igrišča je otrokom omogočiti dolgoletno igro na varnih kvalitetnih, pisanih, zanimivih, dinamičnih in zabavnih igriščih, kar pozitivno vpliva na razvoj njihovih telesnih spretnosti in je pomembno za njihov pravilen duševni in socialni razvoj.

Poleg visokokavostne opreme za otroška igrišča pa so vam na voljo tudi urbana oprema, oprema za pasje igrišče, oprema za ulično vadbo, zunanji fitnes ter gumijaste ploščice v dveh različnih oblikah za varnostno podlago opreme.

Pošlji povpraševanje Sepakor katalog igral

Najem napihljivih igral

napihljiva-igrala-najem

Odlična izbira za rojstnodnevne zabave, piknike … Igrala se lahko postavijo na vašem dvorišču, na travniku kot tudi v notranjih prostorih.

Več o najemu igral

Igrala za domačo uporabo

Vsa igrala so testirana iz strani sodnega izvedenca za zunanja otroška igrala v Sloveniji. Izdelana so skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami.

Več o igralih

Urbana oprema

Urbana oprema je pomemben dejavnik v javnem prostoru kot so ulice, trgi, ceste, javne rekreativne in športne površine ter parki.

Več o urbani opremi

Vsa igrala so izdelana skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami po standardu EN 1176.

Naša največja prednost je ta, da je vsa dokumentacija pridobljena v Sloveniji, kar pomeni, da igrala zadostujejo tudi Slovenskim zahtevam.