Zunanja otroška igrala VILES

Lesena igrala za otroke za javne površine

Oglejte si kataloga otroških igral Viles

Varna igrala

Da so vaši otroci med igro na naših igralih varni poskrbimo s kvalitetno izdelavo in montažo igral.

Prilagojena vam

Izbirate lahko med veliko različnimi elementi, dodatki in barvami. Prilagodite igrala vašemu otroku.

Kjerkoli po Sloveniji

Otroška igrala vam dostavimo kamorkoli v Sloveniji in vam jih na licu mesta tudi varno zmontiramo.

Slovenski proizvod

Certifikati o skladnosti so pridobljeni v Sloveniji. Vsa igrala so zasnovana, oblikovana in proizvedena v Sloveniji.

Vrhunski les

Za konstrukcijski les je uporabljen suh lepljen smrekov les z zaobljenimi robovi, kar pripomore k bolj varni in stabilni rabi igrala.

Priprava terena

Ogled terena, odstranitev in odvoz odsluženih igral na deponijo, obnavljanje že postavljenih igral, svetovanje pri postavitvi igral in igralnih elementov.

Lesena otroška igrala za javno uporabo

Z leti izkušenj smo  tudi rastli in razširili naš asortiment. Zato Vam danes lahko poleg igral za zasebno rabo ponudimo tudi igrala za javno rabo, kot tudi urbano opremo za otroška igrišča, parke, kulturna središča ipd.

Naša igrala so edinstvene oblike, inovativna, estetskega videza, in prijetnih barv. Podajo se v vsako okolico. Ker smo podjetje, ki podpira slovenske proizvode in proizvajalce, smo se usmerili v to, da  so naša igrala zasnovana  in izdelana v Sloveniji.  Tudi les, ki ga uporabljamo je izključno slovenski. Podprite nas tudi Vi.

Velik poudarek damo na kakovost, trajnost in  seveda  varnost igral. V sodelovanju z edinim zapriseženim sodnim  izvedencem v Sloveniji za zunanja igrala iz podjetja Modus svetovanje, poskrbimo za pregled igral in igrišča, servis igral, testiranje igral, ocene varnosti, certifikate, svetovanje in vso potrebno dokumentacijo za vodenje igrišč.

Pošiljamo Vam naš katalog otroških igral za javno rabo, katera so skladna z evropskim standardom Sist En 1176 in slovenskimi smernicami. Izdelamo Vam lahko tudi otroška igrala po meri, za katera Vam na podlagi testiranja izdamo oceno varnosti igral in igrišča. Prav tako pa lahko poskrbimo tudi za sanacijo starih igral in pridobitev vse potrebne dokumentacije. Izvajamo pa tudi postavitev primerne varnostne podlage v skladu z evropskim standardom Sist En 1177.

Pošlji povpraševanje O podjetju

Kaj vam nudimo?

Priprava terena

Ogled terena, odstranitev in odvoz odsluženih igral na deponijo, obnavljanje že postavljenih igral, svetovanje pri postavitvi igral in igralnih elementov.

Načrtovanje igral

Izris tlorisa postavitve igral in igralnih elementov.

Izdelava in montaža

S standardom sist en 1176 skladna izdelava igral in montaža z jeklenimi podstavki. Izdelava igral po želji naročnika in pridobitev potrebne dokumentacije.

Ureditev terena in varnost

S standardom sist en 1177 skladna ureditev terena in položitev varnostne podloge.

Vzdrževanje igral

Izvedba mesečnih pregledov in potrebno vzdrževanje igral in igrišča. S standardi skladna izvedba letnega pregleda in potrebna zamenjava ali popravilo igrala.

Slovenska kvaliteta

Igrala so zasnovana, oblikovana in proizvedena v Sloveniji, prav tako so vsi certifikati o skladnosti pridobljeni v Sloveniji.

Popravilo igral

Popravilo obstoječih / starejših igral.

Pridobitev potrebnih dokumentacij

Za vas priskrbimo potrebno dokumentacijo za igrala po EN 1176.

Si želite igrala le izposoditi? Viles Trebnje vam sedaj ponuja tudi najem igral!

Najem napihljivih igral

napihljiva-igrala-najem

Odlična izbira za rojstnodnevne zabave, piknike … Igrala se lahko postavijo na vašem dvorišču, na travniku kot tudi v notranjih prostorih.

Več o najemu igral

Igrala za domačo uporabo

Vsa igrala so testirana iz strani sodnega izvedenca za zunanja otroška igrala v Sloveniji. Izdelana so skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami.

Več o igralih

Urbana oprema

Urbana oprema je pomemben dejavnik v javnem prostoru kot so ulice, trgi, ceste, javne rekreativne in športne površine ter parki.

Več o urbani opremi

Vsa igrala so izdelana skladno z evropskimi varnostnimi zahtevami po standardu EN 1176.

Naša največja prednost je ta, da je vsa dokumentacija pridobljena v Sloveniji, kar pomeni, da igrala zadostujejo tudi Slovenskim zahtevam.